(iOS) Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games kodovi povećavaju novac
Feb 22, 2022 12:56:43 GMT -5
Post by pietracivporse on Feb 22, 2022 12:56:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju novac ▞▞▞
▞▞▞ Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Jako su mi se svidjela poboljšanja u ovom nastavku, posebno dodavanje radnika. Međutim, krivulja učenja je prestrma za razliku od one prve koja dodaje izazov svakoj otvorenoj trgovini. Ponekad je teško dodirnuti predmete, posebno pluto i vrpcu (možda promijeniti mjesto?). Ali najveći problem je što moram ostaviti igru da radi kako bi se energija nakupila. Ne znam da li je greška ako jest, popravite to. Ako je namjerno, onda je to šteta. ja
Toliki sažetak je prilično odvratan
Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games Arcade uym
Bio sam veliki obožavatelj prve i oni su ovo učinili težim nego što je potrebno za ležernu zabavnu igru. Čini se kao hvatanje novca kako bi se ljudi natjerali da kupe više energije kako bi nastavili igrati. Rado bih platio paušal za ovu igru kada bi se riješili potrebe za kupnjom aplikacije samo za igranje igre.
To je prilično dobra igra za zalogajnice i ima jako glatku animaciju. Mnogo je truda uloženo u ovu igru 👍
Bio sam prilično uzbuđen što ću igrati ovu igru nakon što sam vidio svoju sestru kako je igra na svom telefonu, ali igra se predugo učitava..kao da mi je ekran sav crn da se jako dugo učitava..
Zadnjih nekoliko dana svaki put kada odem udvostručiti svoj novac nakon što pobijedim gledajući oglas. Na kraju oglasa izlazi iz igre. PLS FIX. Gledam oglase i ne dobivam svoje dvostruke nagrade. Nije kewl kad mi radimo svoj dio, a vi ne. 2. apsolutno sam zapeo 2 tjedna na jednom dok nisam morao potrošiti $ da prijeđem tu razinu. Nije u redu. i zašto ne zadržimo svoj novac čak i ako ne pobijedimo? To nije pošteno i zato sam morao potrošiti više dolara. IDC 2spend$ &ja to činim.Ali4 kada želim ne, jer imam2
Ne mogu igrati igru, ona se dobro preuzima i instalira, ali kad odem igrati igru, samo mi se crni ekran. Tako da zapravo nemam mišljenje o igri.
Jako mi se sviđa ova serija, prvu sam igrao prije nekog vremena i baš sam bio uzbuđen što ću vidjeti nastavak. Međutim, kontrole su malo spore na ovome. Ne čita uvijek vaš dodir i čini se da je gotovo nemoguće igrati ovu igru više od jedne ruke. Ovo bi bilo u redu... Da nije igra temeljena na vremenu koja zahtijeva da budete brzi u svojim akcijama. Nije moguće igrati, ali kašnjenje je neugodno. Možda da postoji mogućnost isključivanja neke od animacija...
Zaista se isplati. Ali jedino što sam dao četiri zvjezdice jer više mjesta nema. Ali grafika je fantastična.. Već sam na posljednjoj razini i čekam ažuriranje. Nadam se da ćeš se poboljšati. Ali sveukupno igra je divna.
Igra je bolja od prethodnog dijela. Vrlo je glatka za igranje i grafika je fenomenalna, baš mi se svidjela, ali kada dodajete postignuća. Vidim opciju, ali to je jedino napisano postignuće. Molimo brzo je dodajte i ocijenit ćete je 5 zvijezda nakon što je dodate i stvarno ste uspjeli u igri🤩🤩🤩🤩🤩
Ovo je prilično dobro. Vrlo je poput kuharske groznice, ali s malo priče. Umjetnost me podsjeća na padove gravitacije, a animacija je ugodna. Također je dobar ubojica vremena.
Čak se i ne učitava, imam samo crni ekran. Što nije u redu s ovom igrom
Ovu igricu sam instalirao ali ne radi na mom tabletu. Čak se i ne pokreće. Pokušao sam nekoliko puta, ali kada dodirnem njegovu ikonu za reprodukciju, ekran postaje crn, čekam skoro 2 do 3 minute, ali ne radi.
Stvarno nevjerojatna igra, kada radi. Došao sam do razine 14 ili 15, zatim zatvorio aplikaciju, otvorio je ponovo kasnije i nije se učitala prije 30%, zatvorio sam aplikaciju u potpunosti i ponovno pokrenuo svoj potpuno novi Pixel XL 4 samo da je to bio telefon. I dalje se ne bi učitao preko 30% pa sam izbrisao i ponovno instalirao aplikaciju, i dalje se neće učitati nakon 30%. Deinstaliranje dok se ne popravi
Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games Аркади jryl
Battle of Warships: Naval Blitz Toiminta erma
Aplikacija stalno visi i isključuje se. Pogotovo kada pokušavate gledati reklame za duple novčiće. Ponekad mi čak ne dopušta da igram više od jedne razine prije isključivanja.
Iskreno, jedna od boljih mobilnih igrica koje sam igrao. Volim umjetnički stil, glazbu i igru. Toplo bih preporučio da isprobate ovo, postoji mnogo raznolikosti s drugim trgovinama koje možete kupiti i promijeniti iskustvo
Pozdrav, svidjela mi se igra, ali nedavno sam imao problema s njom. Pitao sam se zašto moj napredak nije spremljen kada sam ažurirao? Prije ažuriranja završio sam igru do posljednjeg mjesta, a to je Radiantlush Refreshments, ali sada sam se vratio na početak, imajući na umu da nisam ništa napravio s igrom prije nego što sam je ažurirao. Vaš bi odgovor bio od velike pomoći. Hvala vam
Stvarno zabavna igra! Umjetnost je fantastična i iako ima isti stil igre kao i svaka druga restoranska igra, svijet fantazije ju čini jedinstvenom. Igra teče glatko i ne morate platiti iz džepa da biste unaprijedili igru. Topla preporuka kao sladak način da provedete vrijeme!
Malo drugačija od originalne igre, ali jednako dobra. Ima i više stvari koje treba učiniti i više izazova za otključavanje, što je lijepa škola. Također vrlo slatka grafika.
Stvarno zabavno i ne plaća se za igru
Dobra igra, ali sad kad pokušam igrati odmah se ruši .Sve moje druge igre rade pa pretpostavljam da nije moj telefon .ponekad odustanem pa nisam igrao 3 dana .Deinstalirat će se ako nastavi .Sramota dok sam uživao.
Igra je bila vrlo nestabilna.. vrlo teška datoteka. Grafika i sve bili su izvrsni, ali iskustvo se nekako kvarilo jer je moja igra stalno zaostajala. Nakon što su čepovi uvedeni, igranje je postalo još teže jer sam stalno bacao stvari i gubio novac.
Volim ovaj nastavak, jako mi se svidio prvi, ali u nekom trenutku je počeo biti jako frustrirajući i kompliciran pa sam ga napustio. S ovim su zadržali sličnu mehaniku, ali s novim objektima za prodaju, radnicima, pokroviteljima, prostorima, itd. Osvježavajuće mi je da sada igra nije samo o napitcima. Grafika je lijepa i uredna i možete ići na f2p bez ikakvih neugodnosti. 10/10 bi preporučio.
Ovo je jedina igra koju sam se potrudio ocijeniti samo zato što u njoj toliko uživam. Dobio sam ga nakon igranja prvog. Ne isplati se pobjeđivati ili igrati i nema nametljivih reklama kao što većina igara sada ima. Zabavno je i dobro radi. Srušio se samo jednom, ali mislim da sam jednostavno imao previše stvari koje su radile u isto vrijeme.
Više volim napitak punch 1. Izazovi su preteški, cijena je preskupa zbog čega moram ponoviti krug više od 3 puta da nadogradim svoje predmete.Postaje dosadno i ponavljajuće nakon nekoliko dana igranja ponavljajući istu rundu iznova i iznova samo da otvorite novu poslovnicu. Prestanite nakon 2 dana igranja istog kola i još uvijek ne možete otvoriti novu poslovnicu.
Sviđa mi se igra, ali ne volim sustav mane s radnicima. Želio bih umjesto kupnje putem aplikacije, jednostavno kupiti igru i ne moram čekati da se moja mana napuni. Shvaćam da je ovako postavljeno da bude unosno, ali postaje dosadno.
Ima toliko bugova u igri!!!!!!!!!!! Kupci ne prihvaćaju napitke iako im se daje prava mješavina!
Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games Žaid. automat. yysw
Prvi mi se jako sviđa, ali mislim da bi ovo moglo biti bolje iako ga nekako ne osjećam. Kad sam počeo igrati, otišao sam na dan 3 i moja žuta nije bila ni otključana, kao zašto?
Nakon svake odigrane razine igra se zamrzne i ruši. Vrlo razočaravajuće.
Sjajna igra i obilje prilika za zaradu premium valute bez previše trošenja. Tako da mogu nadograditi restoran na maksimum za razliku od drugih ovakvih igara za upravljanje vremenom.
Ova igra je vrlo opuštajuća i sigurno će vas odvesti u fantastični svijet magije. No, imam samo jedan problem s kojim sam se susreo tijekom igre. Bilo je to kada sam gledajući reklamu htio udvostručiti novčiće, a najčešće ekran pokvari i čujem samo zvuk reklame, ali mi je cijeli ekran crn i ponekad treperi, pa moram izađite svaki put kada se to dogodi i vratite se na glavni izbornik za igru, to je tako frustrirajuće 😑
Tajmeri za energiju i dnevnu potragu ne rade. Uopće se ne resetuje. Tako da ne mogu igrati jer ne radi kako bi trebao.
Budući da sam volio prethodni Potion Punch, moram reći da nisam toliko razočaran ovim! Super je, obožavam događaj za Noć vještica!
Sviđa mi se ova igra od potion punch 1, brza i zabavna za igranje, lik je sladak, dok mi njihovi dijalozi uvijek izmame osmijeh na lice. Sviđa mi se koncept pomoći protiv sljepoće za boje, a ne nasilni u vezi s oglasima i draguljima. Osjećam trud tima, nadam se da ćemo uskoro vidjeti više pozornice i karaktera
S obzirom na to da mogu odigrati samo dvije vožnje dnevno, nije baš dobro. Toliko je potrebno da se moja mana napuni: zapela na 33, nemoguće je pobijediti čak ni s 3 radnika.
Bolji je od originala, ali morao sam deinstalirati jer sam bio previše frustriran. Kupci se prebrzo naljute.
Ova igra je super zabavna. Skoro sve je savršeno. Ocijenio sam samo 4 prema 5 jer volim radnički sustav, ali zato što koštaju manu, to gotovo ograničava koliko možete igrati odjednom, jer se neki radnici osjećaju kao uvjet
Ova igra treba puno ruku, ali mislim da sam ok s njom
Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games Arkade qzpx
Ne isplati se
Igra se ne može igrati na S20 plus. Ne mogu ni proći pokraj početnog zaslona prije rušenja.
Sviđa mi se igra mnogo je bolja od prve. Grafika izgleda hladnije i glatkije. Ocjenjujem ovu igru tako nisko jer mi se aplikacija stalno ruši kad osvojim razinu. A gatara ne radi. Reproducirat će oglas, a zatim samo sjediti i ne raditi ništa. Pokušao sam ponovo pokrenuti aplikaciju kao i svoj uređaj. Provjerio sam ažuriranje koje sam propustio. Ništa. Jednostavno je postalo jako neugodno igrati jer će se srušiti bez razloga.
Najgori. Nikad se ne otvara. Ruši svaki put
Volim ovu igru i da igra je glupa, ali ne na loš način
Želim ovoj igri dati 5 zvjezdica, ali često toliko zaostaje da moram odustati samo da bih mogao igrati jednu razinu, a zatim ponoviti svaki put. Ponekad će i nasumično prestati. I ja sam igrao prvu igru i bilo mi je jako zabavno. Nikada nisam imao ovaj problem ni s jednom drugom igrom, jako nesretno.
Sjajno, obožavam ovu igru💞😍 Svaki nivo je izazovan... To je samo mana.. Potrebno je puno vremena da se potpuna/željena mana ponovno igra... Besplatna je, ali možete iskoristiti 5 puta u 24 sata ... Volio bih... Moglo bi i više....🙏🙏🙏🙏
Igra je bolja od prve verzije.. međutim, na samom drugom selu/lokaciji nema napitaka i igra se odjednom mijenja u svitke i kamenje i što ne. Ne odgovara nazivu 'Potion Punch, zar ne? Stoga sam obrisao igru jer je postala komplicirana i dosadna