Post by pietracivporse on Feb 22, 2022 13:09:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje mnoho tokenů ▞▞▞
▞▞▞ Deep Town: Idle Mining Tycoon 2022 version ▞▞▞
Zábavná hra, ALE moje zkušenosti s ní neutrácejí žádné peníze. Když to má být nečinná těžba, nedostanu nic. Pokud utratíte 25 drahokamů, můžete zdvojnásobit to, co mělo být vytěženo. Přišel jsem na to, že vše, co dostanu, když to zdvojnásobím, je jediná částka, kterou jsem měl dostat na prvním místě.
Tato hra má tolik potenciálu, ale je tak zaměřena na to, aby vás tlačila k mikrotransakcím, že to podle mě dělá nepříjemnou. Hra již vše časově ohraničuje prostřednictvím zdrojů potřebných k vybudování/upgradu a prostřednictvím času potřebného ke zpracování těchto zdrojů. Proč to sakra potřebuje omezené stavitele a exponenciálně se prodlužující doby sestavení? Tento druh funkce promění skvělé hry v toxické stroje na peníze za dopamin.
Herní mechanismus je dobrý, ale musíte přidat nějaké další funkce.
Je to jedna z těch her, která začíná rychle a pak vás cihlovými zdí docela brzy zkusí nalákat ke koupi „drahokamů“. Dostal jsem se k bossovi na úrovni 21 a můžu říct, že to bude trvat dlouho... Dlouhé brousit, než to dokážu porazit. Není to opravdu nečinná hra, protože vaše důlní stanice se zaplňují příliš rychle. Jediná opravdu příjemná věc je, že se nemusíte dívat na reklamy, pokud nechcete odměny. Škálování nákladů a času u nových platforem je také absurdní.
Myslel jsem, že se mi hra nebude líbit, ale mýlil jsem se. Jakmile se seznámíte se základy, je to velmi návykové. Pravděpodobně byste v budoucnu měli zavést metodu, kde si můžete vybrat, kolik materiálů chcete vyrobit, místo toho, abyste pro vás jen pěstovali auto, protože nechci plýtvat všemi svými roztavenými materiály
Sranda. Nemůžu se dostat přes na 85. Někdo radu?
Light-It Up Аркаде gtvw
Začátek je dobrý. pěkná grafika, dobrá hratelnost, rozumné časovače, ale poté, co máte 20 těžebních věží, trvá stavba každé nové věže nepřiměřeně dlouho. 8 hodin, pak 16, 24, 48. Je jasné, že po 20 věžích se vyplatí hrát. Velmi tvrdý paywall. Nakonec budete čekat 3 - 5 dní, pokud si nekoupíte drahokamy pro každou věž, kterou chcete postavit. Příklad toho, co je špatného na mobilním herním průmyslu.
Začala mi tam při těžbě na asteroidech neustále vyskakovat reklama která nefunguje. Je to dost otravné když to člověk musí každé patro rušit..
Hraji tuto hru měsíce a užívám si ji, ale najednou nemohu sledovat reklamy na příjem peněz v klecích a také nemohu sledovat reklamy na základní bedny. Totéž se děje s ostatními lidmi v cechu, ve kterém jsem, a nyní nemohu ani požádat o podporu prostřednictvím aplikace. Bylo by 5 hvězdiček, ale ne, dokud nebude problém vyřešen. Upravit – aktualizace již byla provedena a stále nelze sledovat reklamy.
Je to super
Chtělo by to ještě upravit práci s klávesnicí v chatě a přidat české znaky, ale jinak fajné
I když je hra skvělá, možnosti platby a podpora jsou na hovno! Proto moje hodnocení. Zaplatil jsem za nákup šperků a nedostal jsem žádné potvrzení, ačkoli peníze byly odečteny. Neexistuje žádný způsob, jak obnovit nákupy ve hře, takže jsem jim poslal e-mail prostřednictvím jejich možnosti podpory. 3-4 dny a zatím žádná odpověď ani podpora. Již neočekávám žádné vrácení peněz nebo položky, ale musel jsem hru ohodnotit a dát tento komentář, aby ostatní neutráceli za tento podvod.
Deep Town: Idle Mining Tycoon ยุทธศาสตร์ ejx
Začíná to zábavné, ale jakmile splníte úkoly 30. úrovně, trvá to příliš dlouho (dny, vezmeme-li v úvahu, že máte velmi omezené zdroje, někdy několik až stovky řemeslných předmětů, jen abyste je vyrobili společně). Všechno to čekání a pomalé dolování mě nudilo.
Deep Town: Шахтерская фабрика Стратегии fyw
Hra se skvěle hraje. Zajímavé a udrží vás v kontaktu. Ale faktem je, že pokaždé, když uložím svůj postup a pořídím si nový telefon, musím hru úplně restartovat. Nejsem si jistý, v čem je problém, ale je to docela otravné, kvůli čemuž už to nechci zkoušet a dokonce ani hrát.
Je tu opravdu otravná závada, kdy když použijete boost na něco dlouhého (jako je portol), časovač se místo dělení násobí, takže byste museli čekat den místo 6 hodin
Nemohu sledovat reklamu na zvýšení inventáře, musím hru ukončit a znovu ji otevřít, prosím opravte to
Nechapu ktery cvok to dojede na konec... Po 20 min uz pochopite ze delate porad to same. Tyhle odrhovačky kde se nic nemění by meli rovnou oznacovat jako odpad!
Hra která zabaví když máte volnou chvilku. Ve hře můžete dostat všechno aniž byste do hry investovali.
Vizuální, audio a herní koncept je dobrý. Ale mám pocit, že uživatelské rozhraní může být někdy trochu matoucí, není pro mě zrovna intuitivní. A přesunout těžební stanici do nejnovější oblasti může být fuška pokaždé. A mám pocit, že to chce lepší přehledové informace. Jako, chtěl jsem vědět, která oblast ještě nemá těžební stanici, která oblast se modernizuje, která je plná, kdy budou odemčeny další oblasti. No, jen aby se vše lépe zvládalo. Také by se hodilo tlačítko nápovědy.
chyby s reklamami
Deep Town: Idle Mining Tycoon Strategi qlz
Přidejte se k nám na české uhlobarony, neomezené dary a každý event lvl 30 :-)
Přidat vše na tlačítko
Dobrá hra s pěknou kresbou. Je velmi vizuálně přitažlivý. Má mnohem větší hloubku než průměrná nečinná hra. Je tam také zajímavý příběh, takže chcete pokračovat ve hře a jít hlouběji. Mám kritiku za 2 body: Mnoho cechů vyžaduje, abyste se připojili k jejich discord serveru, než se budete moci připojit. To se zdá být pro mobilní hru zbytečné a může to být užitečné pro nové hráče. Předpokládám, že je to proto, že funkce chatu chybí a její vylepšení by odstranilo nutnost, aby členové cechu žádali o připojení ke svému sváru. Další kritikou je akce robota navíc, kterou si můžete koupit za vzácné materiály. Akce sběratele trvá 9 hodin, což je v pořádku, ale ostatní mají trvání od 3 do 4,5 hodiny. A to nevidíte, než si ho koupíte se svými vzácnými vzácnými materiály, kterými nechcete plýtvat. Vím to, protože než jsem si něco koupil, zkontroloval jsem průvodce a reddit, protože ve hře chyběl popis. Zdá se to být, ale špinavé. Proč nemít ostatní akce robotů stejně dlouho jako kolektor, což dokonale vyhovuje plánu zdravého spánku a pracovnímu dni?
Celkově je to v pořádku hra, ale měděné a měděné tyče mi brání v postupu. Potřebuji měď na upgrade, ale stále mizí nebo se mění na měděné tyče.
Nevíte jak dlouho se musíte čekat než deset bot projde checklisty? U ty rakety
Velice povedená hra, tleskám i za zajímavou hudbu. Každopádně bych chtěl navrhnout lehké zkrácení stavby dolů, protože čekat přes den a více je někdy dost zdržující. Víceméně nemám nic co bych zatím vytkl.
Prosím pomozte miluji tuto hru. Ale právě jsem odemkl antijantarové zapthing A když se to pokusím použít, říká: SPELLREQUIREDESCELETRICZAP A to je zasekl, nemůžu zabít ty jantarové věci
Deep Town: Idle Mining Tycoon Strategie rhvt
CHYBA! Úkol těžby asteroidů je přerušen. Lutenová ruda je odečtena od sčítání questu, pokud jsou vyrobeny Lutenové tyče.
Nevite nekdo, jak se dostat pres uroven 431?? Zadna dostupna zbran neprojde stitem...
Menim svuj nazor k horsimu.. Puvodne tri hvezdy, ted dve. Rare currency u nejde nijak vydelat - mam splnene vsechny questy a novy quest pool asi neni... Vzacne materialy jsou snad na vydelani jeste tezsi nez gemy. Za celou hru mam 3 moonstones. Na upgrade potrebuju 10. Hra je navic silene zabugovana. Mizi mi gemy, protoze hra ma spatny tracking GUI a obcas odkliknu zvlastni veci, treba drivejsi dostaveni dolu za 100 gemu. Navic neexistuje podpora. Ticket byl nereseny asi dva tydny
Skvělá hra na hraní s jemnou grafikou, ale její chamtiví vývojáři učinili opravdu náročným dosáhnout příjemného postupu bez placení hloupých peněz. Jedním z nepříjemných triků je, že většina akcí se zpomalí, když je hra zavřená nebo nečinná, včetně těžby, což vyvolává frustrující dojem, že hra během vaší nepřítomnosti zamrzla. Vždycky jsem se rád účastnil takových her, ale tahle je obzvlášť drahá a nezdá se, že by obsahovala tolik obsahu, aby to ospravedlnilo.